Отборите на Интер и Байерн (Мюнхен) се изправят един срещу друг на Джузепе

...
Отборите на Интер и Байерн (Мюнхен) се изправят един срещу друг на Джузепе
Коментари Харесай

Съставите на Интер и Байерн, дебютант на вратата на „нерадзурите“

Отборите на Интер и Байерн (Мюнхен) се изправят един против различен на „ Джузепе Меаца “ в може би най-вълнуващия конфликт от днешната стратегия на Шампионската лига.

Домакините от Интер нямаха никакъв шанс с жрелия и се натресоха в „ групата на гибелта “. Затова те би трябвало да се постараят да завоюват всяко свое домакинство, с цел да съумеят да я преодолеят и да се класират за елиминационната фаза на шампионата. Днес миланският гранд посреща против един от главните любимци за трофея в ШЛ, само че е изцяло кадърен да го победи, в случай че показва задоволително мощна игра. В Серия " А " обаче „ нерадзурите “ не започнаха по стремежи метод, откакто се намират на осмата позиция с три победи и две провали, едното от които беше в градското дерби с Милан с 2:3 през миналия уикенд.

Гостите от Байерн също надали са удовлетворени, че случиха на толкоз тежка група, в която не могат да си разрешат да се провиснал в нито един мач. Те са считани за огромния любимец за нейното продобиване, само че с цел да защитят тази своя роля, ще бъдат нужни победи в сходни сложни мачове. През лятото немският първенец остана без головата си машина Роберт Левандовски, само че притегли друга звезда, способна да вкара доста попадения – Садио Мане. В Бундеслигата баварците са трети в подреждането, откакто стартираха с три триумфа, само че по-късно направиха две ремита.

Интер: Онана, Д’Амброзио, Шкриняр, Бастони, Дъмфрис, Мхитарян, Брозович, Чалханоолу, Госенс, Лаутаро, Джеко

Байерн: Нойер, Павар, Де Лихт, Ернандес, Дейвис, Кимих, Сабитцер, Коман, Мюлер, Сане, Мане

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР